Voorwaarden catch the time - Catch® watches B2B

springbar tool
catch logo
Ga naar de inhoud

Voorwaarden catch the time

Over Catch
iDeal logo

Voorwaarden
Algemene voorwaarden
Als u een bestelling plaatst in onze webshop dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden: Algemene Voorwaarden Catch® Webshop . U kunt dit document nadat het geopend is opslaan of afdrukken.

Vragen & Klachten
Heeft u een vraag over een product? Mail ons via sales@catch.eu of vul het contactformulier in op de "Contact" pagina, dan zullen we uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Als uw vraag betrekking heeft op een reeds besteld of geleverd product dan verzoeken wij u om ook uw bestelnummer/ordernummer te vermelden.

Betaling
U kunt uw producten betalen middels  iDeal, Paypal, vooruitbetaling
of betaling bij aflevering.

Verzending
O
nze producten worden per post of pakket verzonden via Post NL, DPD of UPS. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen aan u te verzenden. Mocht onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn en u heeft al betaald via  vooruitbetaling of iDeal, dan zullen wij er zorg voor dragen dat het door u betaalde bedrag binnen 3 werkdagen  teruggestort wordt. De verzending van onze producten is altijd gratis vanaf € 50,- excl BTW tenzij anders vermeld. In geval van retour/ruilen bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoende frankeren van de retourzending.

Privacy
Catch® Webshop
respecteert privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Catch® Webshop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
C
atch® Webshop gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij C
atch® Webshop zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via sales@catch.eu

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
C
atch® Webshop verkoopt uw gegevens niet. Catch® Webshop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van C
atch® Webshop dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


op al onze leveringen zijn de onze leveringsvoorwaarden van toepassing

On all our direct consumer-deliveries our terms of delivery will apply


Lelie trading de leverancier van horloges en batterijen voor de retail
Terug naar de inhoud